A korábbiakhoz képest most még több vállalkozásnak van lehetősége akár 100%-os hiteldíj-támogatással* Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitelt igényelnie meghosszabbított határidővel.

A kedvezőtlen időjárás miatt kárt szenvedett és a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozások részére magasabb összegű (akár teljes) hiteldíj-támogatás**jár az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében 2016. június 30-áig hatályba lépett hitelügyleteik teljes futamidejére***.

100% kamattámogatás
100% kezességi díjtámogatás
100% kezelési költségtámogatás
100% költségtámogatás (pl. bírálati, regisztrációs, közjegyzői, értékbecslési díj)

A vonatkozó FM rendeletekben meghatározottak szerint Önnek – jogosultság fennállása esetén – most lehetősége van az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében olyan folyószámlahitelt igényelnie, amelyhez az állam 100%-os kamat-, kezességi díj-, illetve kezelési költségtámogatást, valamint egyéb költségtámogatást biztosít.

*A jogosultsági feltételeknek megfelelő vállalkozások pozitív hitelintézeti bírálat eredményeképpen létrejött új hitelügyletei esetén. A jogosultsági feltételeket a KAVOSZ Zrt. mindenkor hatályos Agrár Széchenyi Kártya Üzletszabályzata (ASZK Üzletszabályzat) mellett a 25/2016. (IV.11.) és a 77/2015. (XII.1) FM rendelet tartalmazza.
** A magasabb összegű támogatás 2015. április 30-át követően esedékes kamatok, díjak, egyéb költségek tekintetében biztosított.
*** A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció részletes feltételeit és kondícióit az ASZK Üzletszabályzata és azok mellékletei tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a www.kavosz.hu weboldalon

(forrás: pbkik.hu)