BESZÁMOLÓK
Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2022)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2022-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.


Független könyvvizsgálói jelentés (2022)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2022-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.


Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2021)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2021-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.


Független könyvvizsgálói jelentés (2021)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2021-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.


Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2021)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2021-es beszámolóját kiegészítő melléklete.


Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2020)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2020-as beszámolója és közhasznúsági melléklete.


Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2020)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2020-as beszámolóját kiegészítő melléklete.


Független könyvvizsgálói jelentés (2020)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2020-as beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.


Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2019)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2019-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.


Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2019)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2019-es beszámolóját kiegészítő melléklete.


Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2019)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2019-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.


Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2018)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolója és közhasznúsági melléklete.


Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2018)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolóját kiegészítő melléklete.


Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2018)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.


Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2017)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.


Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2017)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolóját kiegészítő melléklete.


Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2017)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.


Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2016)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolója és közhasznúsági melléklete.


Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2016)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolóját kiegészítő melléklete.


Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2016)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.


EGYÉB DOKUMENTUMOK