Az utóbbi években a tudatos fogyasztók körében egyre hangsúlyosabb szerephez jutottak az egészséges alapanyagok, a tradícionális ízek, valamint a helyben, illetve a régióban készülő termékek. Ezt a trendet törték meg a COVID-19 pandémia negatív gazdasági hatásai.

Mivel kevesebben engedhetik meg maguknak a jobb minőségű, de bizonyos esetekben drágább fogyasztási cikkeket, ezért sokan újra a tömegtermelésben előállított termékek megvásárlása mellett döntöttek. Tagadhatatlan, hogy ezek a sztenderdizált, előrecsomagolt portékák könnyebben beszerezhetőek és sokszor valóban olcsóbbak, mint az egyediek, ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk arról a tényről, hogy utóbbi termékek előállítói mind egy-egy családot képviselnek; munkájukkal nemcsak saját, de közvetlen környezetük megélhetését is biztosítják. Természetesen amellett sem mehetünk el szó nélkül, ami miatt reneszánszát élték ezek a cikkek: nemcsak egyediek, de egyúttal a természetet és a hagyományokat is tiszteletben tartva készültek.

Termelői és Kézműves Partner Programunkkal platformot kívánunk biztosítani azon helyi és régiós termelőknek, manufaktúráknak, kézműveseknek és szolgáltatóknak, akik a BMVK Alapítvány korábbi rendezvényein jelen voltak, részvételükkel emelték az adott esemény színvonalát.

Bizalmat szavaztak nekünk és rendezvényeinknek, így most rajtunk a sor, hogy saját eszközeinkkel segítsük őket. Szerencsére bátran és fenntartások nélkül ajánlhatjuk Kiállítóinkat mindenki figyelmébe, hiszen évek óta számtalan termüket ismerjük, fogyasztjuk, illetve használjuk megelégedéssel.

Keresse Partnereinket és támogassa vásárlásával Ön is a hazai termelőket, kézműveseket!