Szervezeti tagságaink

mmh

Együttműködésünk

Az MMH-val megalakulása óta működünk együtt külföldi kapcsolatok erősítése, ill. a hazai mikrofinanszírozói kör lobby tevékenysége során.

Honlap: http://hmn.hu

Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat

A Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat a megyei és fővárosi vállalkozó központokra alapozva 2005-ben jött létre a hazai mikrofinanszírozás szereplőinek együttműködése, tevékenységük összehangolása és fejlesztése érdekében.

visz

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést vállalkozói inkubáció és az ehhez kapcsolódó lobby tevékenység terén.

Honlap: http://www.visz.hu

Vállalkozói Inkubátorok Szövetsége

Az 1991-ben alakult Vállalkozói Inkubátorok Szövetsége az elmúlt 25 év során közel 10.000 vállalkozás számára nyújtott szolgáltatásokat a vállalkozások életpályáinak különböző szakaszaiban.

masz

Együttműködésünk

A MÁSZ-szal évek óta együttműködünk a Dél-dunántúli régió legrangosabb mezőgazdasági szakkiállítása során, a Szentlőrinci Gazdanapokon.

Honlap: http://www.allattenyesztok.hu

Magyar Állattenyésztők Szövetsége

A Magyar Állattenyésztők Szövetsége tagszervezetein keresztül számos állatfaj tenyésztőit és tartóit fogja össze, így az állattenyésztési ágazat szereplőinek egy igen tekintélyes részét tudja képviselni.

 

 

Szakmai együttműködéseink

nyitok

Együttműködésünk

A NYITOK-ban számos szakembert biztosítottunk, vagy ajánlottunk a program minél hatékonyabb és szélesebb körű társadalmi elérése érdekében, kiemelten fókuszálva a Paks II. létesítmény fejlesztési helyszínére.

Honlap: https://nyitok.hu

NYITOK – Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért

A NYITOK projekt 52 tanulási központjában a hagyományos iskolai rendszertől eltérő módszertannal, innovatív technológiák felhasználásával nyújtanak egyedülálló tanulási lehetőséget 16-tól 64 éves korig.

mva

Együttműködésünk

Az MVA 1991 óta kiemelt partnerünk az MVA által finanszírozott mikrohitelek kihelyezése, valamint 2018 óta a GINOP-5.1.9 Vállalkonzni érdemes! projekt kapcsán.

Honlap: http://mva.hu

Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Az 1990-ben alapított MVA a Kormány gazdaságfejlesztési stratégiájának KKV fejlesztését célzó munkaprogramjának programmegvalósító intézményeként tevékenykedik.

mfb

Együttműködésünk

Az MV Zrt.-vel, valamint jogutódjával, az MFB Zrt.-vel 2008 óta működünk együtt az Új Magyarország Mikrohitel, Új Széchenyi Hitel és Kombinált Mikrohitel programokban.

Honlap: https://www.mfb.hu

Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

Az MFB a magyar állam tulajdonában lévő hitelintézet, melynek alapfeladata a hazai vállalkozások, ill. magánszemélyek számára kedvező konstrukciójú hitelek biztosítása, a hosszú távú gazdaságfejlesztés támogatása.

garantiqa

Együttműködésünk

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 2009 óta partnerünk és választott garantőr szervezetünk a BMVK Alapítvány által működtetett / felügyelt mikrohitel programok esetén.

Honlap: https://garantiqa.hu

Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

Az 1992-ben alapított Garantiqa Hitelgarancia Zrt. küldetése, hogy készfizető kezesség (garancia) vállalásával katalizátorként működjön közre a hazai KKV-k, valamint a munkavállalói résztulajdonosi program megvalósítására létrejövő szervezetek hitelezése során.

kormany

Együttműködésünk

A Paks II projekthez és a NYITOK-hoz kapcsolódóan együttműködésünk fókuszában a térségben működő KKV-k és munkavállalóik fejlesztése áll.

Honlap: www.kormany.hu/hu/tarca-nelkuli-miniszter

Miniszterelnökség – Paks II

A Miniszterelnökség tárca nélküli minisztere, Süli János felel a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért.

nak

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést a Szentlőrinci Gazdanapok kapcsán.

Honlap: http://nak.hu

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

A 2013-ban megalakult NAK feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése, továbbá szaktanácsadás gazdálkodók részére.

pbkik

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést, legyen szó közös kutatásokról, pályázati közreműködésről, vállalati kultúra terjesztéséről, vagy éppen rendezvényszervezésről.

Honlap: https://pbkik.hu

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

A PBKIK gazdaságfejlesztési tevékenységén túl a KKV-któl a nagy vállalkozásokig nyújt szolgáltatásokat az innováció, a kereskedelemfejlesztés, a külkapcsolatok és a szakképzés területén.

nav

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést, legyen szó a vállalkozói kultúra terjesztéséről, vállalkozók tájékoztatásáról.

Honlap: http://nak.hu

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A NAV célja az állam adó- és adójellegű bevételeinek kontrollja és védelme, ill. a költségvetést megkárosító, büntetőjogi felelősségre vonást követelő adózói magatartások feltárása, szankcionálása és visszaszorítása.

pte

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést, legyen szó közös kutatásokról, pályázati közreműködésről, vállalati kultúra terjesztéséről, vagy éppen rendezvények szervezéséről.

Honlap: https://pte.hu

Pécsi Tudományegyetem

A Pécsi Tudományegyetem hazánk első egyeteme, mely 10 karával és több, mint 20 ezer fős hallgatói létszámával Magyarország egyik legnagyobb felsőoktatási intézménye.

kormany

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést, jelenleg a 2013-ban elindított Önindító program kapcsán segítjük egymás munkáját.

Honlap: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/baranya

Baranya Megyei Kormányhivatal

A BAMKH összehangolja és elősegíti a kormányzati feladatok területi végrehajtását, olyan hatósági, ellenőrzési és egyéb jogkörökkel rendelkezik, melyek elősegítik a központi döntések kidolgozását és végrehajtását.

szinergia

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést a térségi pályázatok áttekintése során, illetve a Szentlőrinci Gazdanapok szakmai konferenciáin.

Honlap: http://leaderszinergia.hu

Szinergia Egyesület

Az Egyesület a vidék gazdasági fejlesztése érdekében életre hívott programok megvalósulásának elősegítésére alakult azzal az elsődleges céllal, hogy térségeink további leszakadását megállítsa.

pecsi csalad

Együttműködésünk

Partnerünkkel együttműködünk a nők munkaerő-piaci helyzetének javítása, valamint a család és munka összeegyeztetése terén.

Honlap: http://baranya.munkacsalad.hu/csalad-es-karrierpontok

Pécsi Család és KarrierPONT

A Pécsi Család és KarrierPONT azzal a céllal jött létre, hogy javítsa a nők munkaerő-piaci helyzetét, illetve segítse a család és munka összeegyeztetését Pécsett.

fruto

Együttműködésünk

A Fruto Tanácsadó Kft.-vel 2019 óta működünk együtt az eNEET Rural projekt keretén belül.

Honlap: http://www.fruto.eu

Fruto Tanácsadó Kft.

A 2003-ban alapított Kft. innovatív koncepciók kidolgozásával, forrás-felkutatással és -szerzéssel, valamint műszaki tanácsadással foglalkozik.

cic

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta együttműködünk az üzleti, önkormányzati és civil szféra kapcsolatának kiszélesítésében, együttműködési lehetőségek felkutatásában.

Honlap: http://cic.ckh.hu

Civil Információs Centrum (Baranya megye)

A megyei Civil Információs Centrumok hozzájárulnak ahhoz, hogy a civil szervezetek megismerjék és elsajátítsák a nonprofit elven működő szervezeti struktúra lehetőségeit.

pecsi mehesz egyesulet

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést a Mézes-Mázas Nap, valamint a Szentlőrinci Gazdanapok kapcsán.

Honlap: http://www.omme.hu/baranya-megyei-tagszervezetek-2/

Pécsi Méhész Egyesület

A Pécsi Méhész Egyesület céja, hogy összefogja, információval lásssa el és képviselje a pécsi és Pécs környéki méhész társadalmat.

mhloe

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést a Szentlőrinci Gazdanapokon a hazai hidegvérű lótenyésztés hírnevének öregbítése érdekében.

Honlap: https://hidegverulotenyesztok.hu

Magyar Hidegvérű Lótenyésztő Országos Egyesület

Az MHLOE céja a magyar hidegvérű lófajtát tenyésztők összefogása, szakmai tevékenységük támogatása és megszervezése, a magyar hidegvérű fajta tenyésztési és használati értékeinek megőrzése.

kisosz

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést a vállalati kultúra terjesztése, valamint vállalkozásfinanszírozás terén.

Honlap: http://www.kisosz.hu

Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége

A KISOSZ több mint 100 éve képviseli a hazai családi mikro- és kisvállalkozásokat a kereskedelem, ill. a vendéglátás területén.

credinfo

Együttműködésünk

Partnerünkkel 2008 óta folytatunk együttműködést az MV Zrt. / MFB Zrt. adatszolgáltatási kötelezettségeinek teljesítése során.

Honlap: http://credifno.hu/

Credinfo

A CREDINFO Kft. fejleszti és üzemelteti a Credinfo online hitelinformációs és vállalkozásfejlesztési hálózati szolgáltatást, melyet a fővárosi és a megyei vállalkozásfejlesztési alapítványok is használnak.

w5labs

Együttműködésünk

Partnerünkkel évek óta folytatunk együttműködést a Szentlőrinci Gazdanapok elektronikus regisztrációs felületének fejlesztése során.

Honlap: https://w5labs.com

W5labs

A W5labs (W5 Kft.) Pécs egyik legdinamikusabban fejlődő, komplex IT szolgáltatásokat nyújtó webfejlesztő, szerver üzemeltető és webdesign cége.

 

Együttműködéseink

szentlorinc

Együttműködésünk

Partnerünkkel a Szentlőrinci Gazdanapok (kezdetben: Gazdanapok, ill. Baranyai Gazdanapok) kapcsán 1994 óta működünk együtt.

Honlap: http://szentlorinc.hu/

Szentlőrinc Város Önkormányzat

Szentlőrinc a baranyai megyeszékhelytől 20 kilométerre, a Mecseket a Zselictől elválasztó Bükkösdi-völgy torkolatában található város, a Szentlőrinci járás székhelye.