Pályázati Tanácsadás

Pályázati tanácsadás szolgáltatásunk keretében Ügyfeleinknek széleskörű szakmai támogatást nyújtunk a pályázati rendszerről, az elérhető támogatási lehetőségekről és az ezzel járó kötelezettségekről. Mindez elengedhetetlen feltétele egy felelős döntés meghozatalának, a projekthez illeszkedő pályázat megtalálásának és a projekt pályázathoz illesztésének.

A pályázati feltételrendszer alapján átvilágítjuk cégét, cégcsoportját, és feltárjuk mindazon lehetőségeket, amellyel fejlesztéseikhez pályázati támogatásban részesülhetnek.

Amennyiben jelenleg nincs olyan lehetőség, amely megfelelne fejlesztési elképzeléseinek, bemutatjuk a pályázati feltételrendszert, hogy azokat szem előtt tartva tudjon felkészülni egy későbbi pályázat benyújtására.

Ha Ön a sikeres támogatásszerzés érdekében hatékonyan szeretné előkészíteni projektjét, de nem tud eligazodni a pályázatok világában, töltse ki a lenti igényfelmérő adatlapot s küldje be nekünk. Pályázatíró munkatársunk keresni fogja Önt és díjmentes pályázati tanácsadást biztosítunk Önnek!

>> Igényfelmérő adatlap <<

Pályázatírás

Mask Group 7

A pályázatok útján elnyerhető vissza nem térítendő támogatott források joggal népszerűek, hiszen az így szerzett támogatások a lehető leghatékonyabban segíthetik a vállalkozások fejlődését, viszont nem egyszerű a kedvezményes források megszerzése. Folyamatosan figyelni kell a kiírásokat, adatlapokat, formanyomtatványokat kell kitölteni, projekttervet kell készíteni. Mindezeket a vállalkozók egy jelentős része segítség nélkül nem tudja elkészíteni, hiszen a saját szakmájukhoz értenek.

Díjmentes pályázati tanácsadást és a tervezett projekt előzetes értékelését követően megvizsgáljuk, hogyan tudjuk projektjének sikerességi esélyeit tovább növelni annak érdekében, hogy az elnyert támogatás és vállalatának fejlesztése ne csak hiú ábránd legyen. Mindezek alapján kidolgozzuk a projekt megvalósíthatóságának részletes feltételeit, és elkészítjük a teljes pályázati dokumentációt.

Alapítványunk szakemberei folyamatosan figyelik az aktuális pályázati lehetőségeket és nyomon követik a változásokat. Ügyfeleinknek tanácsadással, a projekt megtervezésével segítünk, hogy háttér információkkal, számításokkal kellően megalapozott, biztos döntést tudjanak hozni. Az alapító okiratunkban megfogalmazott célkitűzésekkel összhangban – a vállalkozások fejlődését és fejlesztését szem előtt tartva – a vállalkozókkal együttműködve készítjük el a pályázatokat.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ igen komoly szakmai tapasztalat birtokában segíti a régió vállalkozásait. Tartozzon az Ön vállalkozása is azok közé, amelyek élni tudtak a Széchenyi 2020 pályázati lehetőségeivel!

Ha Ön a sikeres támogatásszerzés érdekében hatékonyan szeretné előkészíteni projektjét, de nem tud eligazodni a pályázatok világában, töltse ki a lenti igényfelmérő adatlapot s küldje be nekünk. Pályázatíró munkatársunk keresni fogja Önt és díjmentes pályázati tanácsadást biztosítunk Önnek!

>> Igényfelmérő adatlap <<

Pályázati Monitoring

Mask Group 8

A projekt teljes megvalósítása után (lehívásra került a vissza nem térítendő támogatás és a projekt lezárult kell igazolni a támogatási szerződésben vállalt feltételek teljesítését, eleget kell tenni a jelentéstételi kötelezettségeknek, és mindezt a kötelezően előírt fenntartási időszak végéig, azaz 3 vagy 5 évig. Szakembereink a monitoring szolgáltatásunk keretében a pályázatának utógondozását is vállalják.

Pályázati Kommunikáció

Mask Group 9

Tudta, hogy a nyertes pályázóknak kötelező tájékoztatniuk a nyilvánosságot arról, hogy projektjük európai uniós támogatásból valósul(t) meg?

A projekt jellegétől és méretétől függően az előírt kommunikációs kötelezettségek különböző tartalmúak. A tájékoztatás során szigorú formai, arculati és tartalmi előírásoknak kell megfelelni, a nem megfelelő elemek használata a projekt kifizetését késleltetheti vagy akár egyéb szankcióval is járhat, ezért javasolt a pályázat követelményeit is ismerő szakértő segítséget kérni.

Szeretnénk újabb terhet levenni válláról, ezért igény szerint vállaljuk a tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása feladat teljes körű ellátását is.