Minden befogadott pályázat megkapta a támogatást az Otthon Melege Program alprogramjára, a mosógépcsere programra.

A kedvezményes vásárláshoz szükséges Támogatói Okiratot mindenki megkapta. Megkezdődtek a vásárlások, beváltások. 

Közel 44 ezer régi mosógépet szállítanak el az elkövetkezendő hetekben. Néhány héttel ezelőtt pedig már elkezdődött az új, energiahatékony készülékek megvásárlása.

Az adminisztrációról érdemes tudni néhány dolgot.  A megrendelőn a  név, email cím, telefonszám, adatokat kell kitölteni, illetve be kell írni a Támogató okiratban szereplő kódot és a pályázó születési dátumát a megjegyzés rovatba.

Feltétele a kedvezmény igénybevételének, hogy ugyanaz a személy legyen a megrendelő, mint aki pályázott. Fizetni csak az áruházban lehet készpénzben. A pályázati feltételeknek megfelelően csak az áruházban történhet meg a szerződéskötés, és a szerződéskötést követően a kedvezményes összeget, azaz az elnyert támogatás és a mosógép teljes árának különbözetét kell kifizetni.

Továbbá a szerződéskötést követően, amennyiben bevitte a régi készüléket az ügyfél az áruházba, elszállíthatja az új mosógépet az átvételi elismervény aláírását követően. Azonban, ha nem vitte el a régit, az új terméket kiszállítják neki egyéni megállapodás és meghatározott díjszabás alapján, a régi készüléket pedig díjmentesen elviszik. Ebben az esetben a szállítócég viszi magával az átvételi elismervényt.

Valamint a Támogatói Okirat kézhezvételétől számított 60 napon belül kell megtörténnie a beváltásnak.

(forrás: profitline.hu)