Az Ön cége is nemzetközi kapcsolatokat keres?

Regisztráljon a PÁTOSZ nemzetközi projektjébe!

Miről szól a 18 hónapos brüsszeli projekt? 20 ország 100,000 kkv-ját vonja be egy közvetlen brüsszeli pályázat, a „mobiliseSME”. Első lépcsőben egy nemzetközi kérdőívet kap mind a 100,000 cég (arra tud most beregisztrálni, hogy azt megküldjük Önnek). Az EU-szinten leghamarabb válaszoló 100,000 cég közül választjuk majd ki azokat a cégeket, amelyek (részleges költségtérítéssel) 1-2 hónapra külföldre küldhetnek, vagy onnan fogadhatnak egy-egy alkalmazottat egy hasonló szektorban működő cégtől. Cél, a cégek nemzetközi kapcsolatainak bővítése, és azon keresztül a fejlődésük elősegítése. Amikor a 100,000 válasz (bármely országokból összesen) befut Brüsszelbe, akkor zárják le a jelentkezéseket.

Ön a mellékelt linken tud regisztrálni arra, hogy a nemzetközi kérdőívet megküldjük Önnek. Csak azoknak tudjuk kiküldeni azonnal a kérdőívet, akik regisztráltak rá. Cél, hogy a 100,000 uniós + török cég közé legalább 5,000 magyar kkv is bejusson, és ezáltal esélyt kapjon a nemzetközi kapcsolatainak a bővítésére.    A MobiliseSME minta-projekt az egyetemistáknál már jól ismert 10 tagország szervezeteiből álló konzorcium valósítja meg, amelynek hazai  vezetője a Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ). Legalább 5,000 hazai kkv-t tervezünk bevonni a közvetlen brüsszeli projektbe, hogy segíthessük őket fejlődni.

Itt regisztrálhat a nemzetközi projektbe: https://docs.google.com/forms/d/16H83rTZ_X1iZvWV_sIigl2F1vWvUB5RYsLno0oViVbM/viewform?usp=send_form