Lezártak 3 konstrukciót, mert a pályázati felhívásra beérkezett támogatási igények elérték a rendelkezésre álló források összegét.

Az „Állami tulajdonú árvízvédelmi fejlesztések – A vizek kártételeinek elhárítását szolgáló létesítmények fenntartását és az azokon történő védekezések végrehajtására szolgáló eszköz, gép és műszer beszerzés” című (KEOP – 2.1.1/B/15 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig lezárták.

A „Projekt előkészítés a 2014-2020. tervezési időszakra” című (KEOP-7.11.0/14 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig lezárták.

A „Derogációs víziközmű projektek előkészítése” című (KEOP – 7.1.0/11 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig lezárták.

(forrás: palyazat.gov.hu)