„Lépj szintet!” a pályázati felhívások és megvalósítás sokszorosan összetett világának megértésében! Egyszerűen regisztrálj a SEED Alapítvány ingyenes tudásmegosztójára, s részvételeddel takarítsd meg a zavarosban keresgélés és értelmezés idejét és költségeit!

 

Csatlakozz rendezvény résztvevőként, s gyűjts információkat a kiemelt tématerületeken!

  • pályázati támogatás, mint hatékony és célravezető pénzforrás: Milyen pénzforrás is a pályázati támogatás? Indokolt-e a kimunkált tervezés a támogatás eléréséhez és hatékony felhasználásához?
  • sikeres pályázati és projekt megvalósítási folyamat: hogyan válik illeszthetővé a pályázás és projektvégrehajtás a vállalkozás működésébe? Teher, vagy fejlődést jelentő folyamat a támogatás lehívás?
  • fenntarthatóság, avagy az indikátorok és vállalások bűvölete és mumusa: miként lehet készülni és figyelni a fenntartási időszakra? Meddig, mit és hogyan kell a követésnek biztosítania?

Lépj szintet

Tapasztald meg saját magad, miképp ad számodra értéket eseményünk, ha:

  • piacra termett ötleteid vannak, s szeretnéd tisztán látni, hol és hogyan keresd hozzá a megfelelő támogatást
  • pályáztál, de a siker és eredmény útközben megbicsaklott, a remény ígérete helyett a megvalósítás eredményeit szeretnéd megélni
  • a támogatásból a hatékony és fenntartható értékteremtést hoznád ki
  • szeretnél egy új megközelítést, amivel a meglévő tudásod kreatív energiákkal töltődik, s megvitatnád szakértőkkel kérdéseid
  • a regisztrációddal a szakmai tartalom rögzített videók formájában 1 hétig visszanézhető

A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

A program minden érdeklődő számára ingyenes és nyitott! Hívd megvállalkozó társaidat is az eseményre és oszd meg a programot közösségi médiaoldalaidon!

Regisztráció: https://seed.us14.list-manage.com/track/click?u=21ddbce5b14eaf1adb1bc0537&id=9c44f79de8&e=a53db377d0

Jelentkezési határidő: 2023. október 17.