Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat tart az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-1.3.5-16 – „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című felhíváshoz kapcsolódóan, az alábbi helyeken és időpontokban:

2016.08.29. – Békéscsaba
2016.08.30. – Miskolc
2016.08.31. – Budapest
2016.09.01. – Pécs
A rendezvénysorozat célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.3.5-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.
Ennek keretében bemutatásra kerül a konstrukció:
célja, szakmai tartalma és elvárásai
a pénzügyi feltételek és a költségvetés
illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik az online jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:
online jelentkezési lap
Az online kitöltött jelentkezési lapot a felmerült kérdéseikkel együtt 2016. augusztus 24. (szerda) 14:00 óráig várjuk. A pontos címet, illetve az előzetes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldjük, közvetlenül a jelentkezőknek.
A jelentkezéseket csak az online űrlap felületen keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos esetleges kérdéseiket kérjük, az e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.
A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük!