A Vadóctanya Ifjúsági Táborok üzemeltetője, a Na-Joó Bt. pályázatot hirdet „Támogatás kedvezményes balatoni osztálykirándulás/erdei iskola szervezésére” címmel.

Szeretnének lehetőséget biztosítani olyan oktatási intézmények, szervezetek, alapítványok számára is, akiknek a jelen gazdasági helyzetben nincs, illetve korlátozott mértékben van lehetősége osztálykirándulás, erdei iskola szervezésére.

Pályázatot nyújthatnak be azok az alap és középfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, szervezetek, egyesületek, alapítványok, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és fontos szempontként kezelik a környezet megismerését, megvédését, és a közösség építő program hasznos megvalósítását tervezik a Balatonon. Nem nyújthatnak be pályázatot magánszemélyek.

Osztálykirándulás/Erdei iskola választható helyszínei:
1. Vadóctanya Ifjúsági Tábor – Gyenesdiás (H-8315 Gyenesdiás, Tulipán utca 3.)
2. Vadóctanya Ifjúsági Tábor – Keszthely (H-8360 Keszthely, Honvéd utca 28.)

Pályázható időpont:  2016. április 20.-2016. június 15. közötti időszak. Nincsen maximalizálva sem a pályázható éjszakák száma, sem a csoport létszáma, de a csoportnak minimum 20 főből + kísérőkből kell állnia.

A támogatás mértéke az osztálykirándulás/erdei iskola összköltségének (szállás, étkezés) 20%-a.

Pályázat beadása: 2016. január 25-től 2016. április 30-ig (folyamatosan).

A pályázatot elnyert szervezetek további kedvezményekben részesülhetnek a honlapukon (http://www.vadoctanya.hu) megtalálható programlehetőségek esetén.

(forrás http://www.vadoctanya.hu)