Hat felhívás tervezete kerül társadalmi egyeztetésre.

Társadalmi egyeztetésen A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése című felhívás tervezete, a Helyi közszolgáltatás információs rendszer fejlesztése és bevezetése (IKIR) című felhívás tervezete, az Önkormányzati Fejlesztések Figyelemmel Kísérése II. című felhívás tervezete, A  jó kormányzást megalapozó közszolgálat-fejlesztés című felhívás tervezete, A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése című felhívás tervezete és az „Átláthatóság a közpénzek felhasználásánál, államháztartási adattárház” című felhívás tervezete.

Elindult a „Helyi közszolgáltatás információs rendszer fejlesztése és bevezetése (IKIR)” című (KÖFOP-2.3.1.1-VEKOP-15 kódszámú) felhívás, „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című (KÖFOP-2.1.1.3-VEKOP-15 kódszámú) felhívás, az „Önkormányzati Fejlesztések Figyelemmel Kísérése II.” című (KÖFOP-2.3.2.2-VEKOP-15 kódszámú) felhívás, „A jó kormányzást megalapozó közszolgálat-fejlesztés” című (KÖFOP-2.1.1.2-VEKOP-15 kódszámú) felhívás, „A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése” című (KÖFOP-2.1.1.1-VEKOP-15 kódszámú) felhívás és Átláthatóság a közpénzek felhasználásánál, államháztartási adattárház” című (KÖFOP-2.2.1.3-VEKOP-15 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

A felhívásokhoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2015. december 12-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumokban.

A fórum-hozzászólási felület karbantartás miatt korlátozottan érhető el. A társadalmi egyeztetéssel kapcsolatos észrevételek a email címre küldhetők el a karbantartás ideje alatt.

(forrás: palyazat.gov.hu)