Az uniós pályázati sikerekért induló országos roadshow az értékes szakmai programok mellett az egész család számára szórakozást nyújt.

A Sikeres Uniós Pályázatokat Előkészítő Rendezvénysorozat (SUPER) június 16-tól minden kedden és szerdán, összesen hét egymást követő héten, hét helyszínen jelentkezik gazdag programokkal és értékes információkkal.

Cél: a sikeres pályázatok elősegítése

Az országos roadshow célja, hogy a kkv-k hasznos információkhoz jussanak az uniós pályázati lehetőségek legsikeresebb kihasználása érdekében. A vállalkozást még csak tervező érdeklődők pedig neves szakemberektől hallhatnak inspiráló, motiváló előadásokat.

 

Inspiráció és tanácsadás a sikerért
A vállalkozók számára ingyenes rendezvénysorozat első napján előadásokat hallhatnak a Széchenyi 2020 programról: szó lesz a fejlesztési területekről, a megújult pályázati rendszerről és az adott régió vállalkozásfejlesztési lehetőségeiről.

A második napon az inspiráló, motiváló előadásoké a főszerep, olyan üzletemberektől, tudósoktól, akik a saját területükön az elmúlt években kiemelkedő eredményeket értek el.  Személyes történetükkel motiválhatják a hazánkban működő kis- és középvállalkozásokat és azokat is, akik még csak tervezik, hogy vállalkoznak. A programban emellett szakmai előadások is megtalálhatóak: többek között start-up szakértők számolnak be tapasztalataikról és adnak hasznos tanácsokat. A szakmai előadások mellett minden helyszínen kétnapos családi programsorozat indul: a SUPER fesztivál, ahol játékkal, sporttal és koncertekkel szórakoztatják az egész családot.

 

SUPER helyszínek:
Június 16–17. Veszprém
Június 23–24. Debrecen
Június 30. – július 1. Eger
Július 7–8. Szeged
Július 14–15. Szombathely
Július 21–22. Pécs
Július 28–29. Budapest
Regisztráció: www.sikerstory.hu