A Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégium nyílt pályázatot hirdet a Cseh Tamás Program keretében nem országos lefedettségű vagy vételkörzetű – helyi vagy kisközösségi – rádiókban és televíziókban újonnan induló, készülő vagy már futó műsorok támogatására.

A pályázat célja, olyan nem országos lefedettségű vagy vételkörzetű – helyi vagy kisközösségi – rádiókban és televíziókban induló, készülő vagy már futó műsorok támogatása, amelyek elsősorban a magyar könnyűzenével foglalkoznak, és a támogatásnak köszönhetően helyet biztosítanak a Cseh Tamás Program egyes alprogramjainak népszerűsítésére, a Program eseményeinek és a Program résztvevőinek bemutatására, az elért eredmények propagálására.

Pályázhatnak Magyarországi székhelyű rádiók és televíziók, mint jogi személyek, továbbá egyéni vállalkozók, amelyek/akik legalább 2016. október 31-ig sugárzási joggal rendelkeznek.
Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázó nevezési díj címen az igényelt támogatás 1%-át, amely magában foglalja a 27% áfát is, köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg.

A tervezett keretösszeg 80.000.000 Ft. Az igényelhető támogatásmaximum 4.000.000 Ft

Megvalósítás időtartama:2015. november 1.–2016. október 31.

Benyújtási határidő:2015. november 11., éjfélig.

(forrás: nka.hu)