Már 100 cég regisztrált 14 országból arra a nemzetközi üzletember találkozóra, ahol Önnek is lehet tárgyalópartnere.

Amennyiben érdekli, regisztrálja Ön is cégét az Open4Business hivatalos weboldalán, az alábbi linken: http://open4business.talkb2b.net/members/register

A rendezvényről

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network szakértő hálózat aktív, komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar vállalkozásokkal együttműködve szakmai konferenciával kísért nemzetközi üzletember találkozót szervez 2016. szeptember 19-21 között Pécsett.

A rendezvényt 63 országban népszerűsítjük, kiemelt figyelmet fordítva Németországra, Ausztriára, Lengyelországra, Csehországra, Szlovákiára, Romániára, Ukrajnára, Szerbiára, Horvátországra, Szlovéniára, Bosznia-Hercegovinára és Észak-Olaszország fejlett régióira.

Az „Open4Business Konferencia és Üzletember Találkozó” kitűnő helyszíne formális és informális találkozóknak, jó gyakorlatok megosztásának, hazai és nemzetközi gazdasági és projektpartnerségek alakításának az alábbi szektorokban: gépipar (mérnöki tevékenység, fémfeldolgozás stb.), beszállító ipar (műanyagipar, járműipar, elektronika), környezetipar, élelmiszeripar, ICT, kutatás és fejlesztés, egyéb nemzetközi projektpartnerségek

A http://open4business.talkb2b.net honlapon a rendezvénnyel kapcsolatos valamennyi információ elérhető. Ezen az angol nyelvű platformon történik a regisztráció és az üzletember találkozón részt venni kívánó vállalkozások együttműködési profiljának feltöltése is.

Új piacot keres?

Gyártási, technológiai együttműködésben gondolkodik?

Értékesítéshez lenne szüksége üzleti partnerre?

Felmérné a konkurenciát?

Bízunk benne, hogy a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Önt is a résztvevők között köszöntheti szeptemberben.