Ismét lehet pályázni a Nyitva Fesztivál üzlethelyiségeire.

A Nyitva! Fesztivál keretében tulajdonosok és beköltözők kockázatok nélkül működhetnek együtt, hogy azt követően megalapozott döntést hozhassanak a folytatásról. A folyamatban mind az ideális helyiség, mind az ideális bérlő megtalálása közös munka eredménye.

Kiknek szól?

  • Tulajdonosoknak: Üres budapesti üzletek tulajdonosai, akik a fesztivál keretében helykereső projekteket támogatnak egy hónapos ingyenes helyiséghasználattal. Cserébe lehetséges jövőbeli bérlőket ismerhetnek meg, üzletük az egy hónap alatt nyitva tart majd és kiadásának esélyei mérhetően nőnek.
  • Helykeresőknek: Ötletükkel jelentkeznek a fesztiválra, a továbbjutott projektek ingyenes tréningen vesznek rész és találkozhatnak üres üzletek tulajdonosaival. A tulajdonossal való egymásratalálást követően egy hónapig bérleti díj nélkül használják a helyiséget, és megtapasztalhatják egy saját üzlet fenntartásának előnyeit és kihívásait.

A projektek életreszóló élményt, tudást és új szakmai kapcsolatokat szerezhetnek, a tulajdonosok nagyobb láthatóságot ingatlanjuknak.

A tulajdonosok folyamatosan  jelentkezhetnek, legkésőbb 2016 február 12-ig. A helykereső projektek számára pedig 2015 december 18-ig van lehetőség jelentkezni.

Részletek és jelentkezés: http://nyitvafesztival.hu/jelentkezes/

(forrás: http://nyitvafesztival.hu/)