Nemcsak az agrár szakemberek, de minden bizonnyal a mezőgazdasági erőgépek, traktorok szerelmesei is örömmel fogadják, hogy Szentlőrincen két napra újra a mezőgépeké lesz a terep, ugyanis 2024. augusztus 7-én és 8-án újra Szentlőrinci Mezőgépnapokat szervez a Baranya Megyei Vállalkozói Központ.

A rendezvény gerincét idén is a mezőgépek és az innovatív, új technológiák működés közbeni bemutatása adja, mellyel a szervezők a gazdák és az érdeklődők figyelmét a hazai és a nemzetközi mezőgazdasági újításokra szeretnék irányítani. A bemutatók során a gépeket természetesen nemcsak működés közben lehet megtekinteni, hanem állógép kiállítás keretében lehetőség nyílik gépmustrára is, sőt, a gépeket bemutató cégek szakmai konzultációra is lehetőséget fognak biztosítani, így minden érdeklődő első kézből ismerheti meg a legújabb fejlesztések mögött rejlő technológiát és innovációt. Partnereink szakértői segítenek abban is, hogy a gazdák megtalálják a számukra legmegfelelőbb gépeket és eszközöket, amelyekkel hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tehetik gazdálkodásukat.

Augusztus 7-én és 8-án Neked is Szentlőrincen a helyed! Mutassuk be együtt a hazai mezőgépipar számára fontos értékeket! 🚜 🚜

Részletek: https://bmvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyszervezes/szentlorinci-mezogepnapok/