2011. július 19-én (kedden) az Új Széchenyi Terv honlapján két változás is megjelent a Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M és KMOP-2011-1.2.1/M kódszámú) pályázati kiíráshoz. A Segédletek címszó alatt új melléklet érhető el, Monitoring és helyszíni ellenőrzési tájékoztató néven, a pályázat kitöltő programja pedig módosult.

A változások a következők voltak:

  • a Projekt adatlap 3.17 pontjában a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (Közvetítő szervezet) nevét legördülő listából lehet kiválasztani, ami automatikusan generálja az e-mail címünket is,
  • a Projekt adatlap 3.19 pontjában a Pályázó vállalkozás pénzforgalmi számlaszámát szükséges rögzíteni,
  • a Költség funkció adatlapon az ingatlan vásárlásra vonatkozó szekció meg lett bontva ingatlan vásárlás- telekre és ingatlan vásárlás- felépítményre,
  • a Projekt adatlap 5.2.3 A támogatható tevékenysége ütemezése táblázatban meg lett bontva az ingatlan vásárlás tevékenység ingatlan vásárlás- telekre és ingatlan vásárlás- felépítményre.

Kérjük, hogy mielőtt leadná komplett pályázati anyagát a Baranya Megyei Vállalkozói Központban, ellenőrizze, hogy a legújabb kitöltő program van-e Önnél telepítve! Az aktuális kitöltő program elérhető a saját honlapunkon, illetve az NFÜ honlapján.