Több módosítás történt a „Kertészet korszerűsítése” pályázatok kapcsán.

Több módosítás történt a „Kertészet korszerűsítése – gyógy- és fűszernövény termesztés fejlesztése”, a Kertészet korszerűsítése- üveg- és fóliaházak létesítése, energiahatékonyságának növelése geotermikus energia felhasználásának lehetőségével”, a „Kertészet korszerűsítése – Gombaházak – hűtőházak létrehozására, meglévő gombaházak – hűtőházak korszerűsítése” és a „Kertészet korszerűsítése – ültetvénytelepítés támogatására öntözés kialakításának lehetőségével” című felhívás és dokumentációjában.

Több módosítás történt a „Kertészet korszerűsítése – gyógy- és fűszernövény termesztés fejlesztése” című (VP2-4.1.3.3-16 kódszámú) felhívás dokumentációjában. Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a Felhívás Tartalmi értékelési szempontok 3. pontjában feltüntetett szempont vonatkozásában kizárólag a projekthez kapcsolódó termelői csoporti vagy termelői szervezeti tagsági igazolás kerül elfogadásra.

Több módosítás történt az „Kertészet korszerűsítése- üveg- és fóliaházak létesítése, energiahatékonyságának növelése geotermikus energia felhasználásának lehetőségével” című (VP-2-4.1.3.1.-16 kódszámú) felhívás dokumentációjában. Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a Felhívás Tartalmi értékelési szempontok 3. pontjában feltüntetett szempont vonatkozásában kizárólag a projekthez kapcsolódó termelői csoporti vagy termelői szervezeti tagsági igazolás kerül elfogadásra.

Több módosítás történt a „Kertészet korszerűsítése – Gombaházak – hűtőházak létrehozására, meglévő gombaházak – hűtőházak korszerűsítése” című (VP5-4.1.3.4-16 kódszámú) felhívás dokumentációjában. Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a Felhívás Tartalmi értékelési szempontok 3. pontjában feltüntetett szempont vonatkozásában kizárólag a projekthez kapcsolódó termelői csoporti vagy termelői szervezeti tagsági igazolás kerül elfogadásra.

Több módosítás történt a „Kertészet korszerűsítése – ültetvénytelepítés támogatására öntözés kialakításának lehetőségével” című (VP-2-4.1.3.2.-16 kódszámú) felhívás dokumentációjában. Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a Felhívás Tartalmi értékelési szempontok 3. pontjában feltüntetett szempont vonatkozásában kizárólag a projekthez kapcsolódó termelői csoporti vagy termelői szervezeti tagsági igazolás kerül elfogadásra.

(forrás: palyazat.gov.hu)