A Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány az idén augusztus 11-13. között rendezi meg a Szentlőrinci Gazdanapokat.

Kiállításunk tematikája nem változik, de az idei évben tovább kívánjuk bővíteni a szakmai kerekasztal beszélgetések témaköreit, ismét megszervezzük az agrárgazdaság aktualitásait boncolgató agrárfórumot, s már megkezdtük az előkészületeket a szántóföldi gép- és technológiai bemutató programunkkal kapcsolatban. Mellettük helyet adunk idén is olyan szakmai-szórakoztató eseményeknek, mint a Szentőrinci Vágta és a lovasok által ugyancsak kedvelt díjugrató verseny. Célunk idén is, hogy a szakma találkozását, olyan színvonalas és vonzó szolgáltatásokat kínáló környezetben biztosíthassuk, melyben a fontos üzleti megbeszéléseket, tárgyalásokat követően a könnyed időtöltés lehetőségét is mindenki megtalálja.

Kiállításunk kapcsán – hasonlóan a korábbi évekhez – kedvezményekkel most is igyekszünk a bemutatkozásban partnerek lenni. Minden kiállítónknak, aki február 20-ig megküldi megrendelését, az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

  • 12%-os árkedvezmény a megrendelt kiállítási szolgáltatások minden tételére kiterjedően!
  • a megrendelés kiegészítéseként 5 db vendégbelépőt térítésmentesen biztosítunk!
  • ezen túl, már most lekötheti standelhelyezését, jelezheti evvel kapcsolatos igényét!

 

 

 

Foglalja le időben a helyét a 2017-es kiállításra! Reméljük ajánlatunkat kedvezőnek találják, s idén partnerként üdvözölhetjük majd Önöket a 24. Szentlőrinci Gazdanapokon.

Kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére, keressen bennünket bizalommal!