A Magyar Turizmus Zrt. kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosít a SALIMA nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításra.

A cseh piac kiemelt jelentőségére és a februári Visegrád Négyek magas szintű találkozójához köthető agrárdiplomáciai tárgyalásokra való tekintettel a Magyar Turizmus Zrt. kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosít a 2016. február 17. és 20. között, Csehországban Brno-ban megrendezésre kerülő SALIMA nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításra.

A vásár idén közönségnappal bővül, valamint a teljes ideje alatt lehetőség nyílik direkt értékesítésre.

A kiállítás 6 ágazati szakvásárt foglal magában, a SALIMA – VINEX- MBK – INTECO – nemzetközi élelmiszeripari szakkiállítás-együttes a közép- és kelet-európai országok feldolgozóiparának, valamint borágazatának legfontosabb szereplőit vonultatja fel. A kiállításon megtalálhatók az élvonalhoz tartozó élelmiszergyártók és forgalmazók, továbbá az egyes szakágazatokban, a malom-, a sütő- és a cukrásziparban, illetve a borászatban alkalmazott technológiák, valamint a bolti, szállodai és közétkeztetési berendezések gyártói, forgalmazói.
Az 50 m2 – es egységes megjelenésű standra olyan cégek jelentkezését várják, akik minőségi élelmiszeripari termékeket állítanak elő és/vagy forgalmaznak.

Jelentkezni január 19-ig van lehetőség.

Jelentkezési  lap: itt

(forrás jnszmkik.hu)