A Holdkő Kulturális Alapítvány pályázatot hirdet vissza nem térítendő pénzbeli támogatásra, eszköztámogatásra, és partnertámogatásra.

I. Vissza nem térítendő pénzbeli támogatás

Vissza nem térítendő pénzbeli támogatás iránti pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó és magánszemély.

A pályázat útján igényelhető vissza nem térítendő pénzbeli támogatás felhasználható:

– weboldalak, webtartalmak létrehozására,(webáruházak, ügyfélszolgálati weboldalak, termékbemutató-, és értékesítési weboldalak, céges weboldalak, rajongói oldalak, sportoldalak, híroldalak, közösségi oldalak, blogok, youtube csatornák) létrehozására
– meglévő weboldalak bővítésére, működtetésére
– informatikai eszközök beszerzésére
– internetes vállalkozások létrehozására vagy működésük finanszírozására
– nonprofitok szervezetek számára működés finanszírozására
– programok, közösségi rendezvények megvalósítására
A támogatás összege: maximum 300.000 Forint projektenként
Az önerő nem feltétele a támogatásnak, de az elbírálásnál előnyt jelent.

II. Vissza nem térítendő eszköztámogatás ingyenes netbookokra, laptopokra és Tablet Pc-kre

Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó és magánszemély.

A pályázat útján igényelhető eszköztámogatás keretében pályázónként maximum 4 darab netbook vagy laptop és 4 darab tablet pc igényelhető.

III. Vissza nem térítendő partnertámogatás ingyenes weboldalra

Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó és magánszemély.

Az alapítvány partnere a Jelado Internet ingyen elkészíti a pályázó számára a weboldalát.

A weboldal készítés ügymenete és a nyújtott szolgáltatás azonos értékű a piaci kondíciókkal, azzal a különbséggel, hogy annak díját (számláját) a Holdkő Alapítvány fizeti ki a támogatott pályázók helyett.

A pályázó rejtett költséggel nem szembesül. A weboldal domain nevét pályázónak kell bejegyeznie tetszőlegesen választott domain regisztrátornál, vagy partnerünknél. A Holdkő Alapítvány igényt tart arra, hogy a támogatott pályázó a megvalósult weboldalának alján egy évig megjelentesse a Holdkő Alapítvány logóját

A pályázat elküldési határideje 2016. február 3. éjfél. A pályázat a Holdkő Alapítvány egységesített adatlapján nyújtható be.

Pályázhat minden olyan társas és egyéni vállalkozás, nonprofit szervezet, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, és magánszemély aki a pályázat részletes tájékoztatóját elolvasta, és az abban foglaltakkal egyetért.

Magánszemélyek csak intézmények, alapítványok, egyesületek, cégek, stb számára pályázhatnak vissza nem térítendő pénzbeli, vagy eszköztámogatásra, saját részre nem. A magánszemélyek által benyújtott pályázatra megítélt eszközöket csak a kedvezményezettek vehetik át. Weboldal támogatására vagy ingyenes weboldalra magánszemélyek saját maguk részére is pályázhatnak.

A pályázaton való részvétel feltétele az egységesített 6.000 Ft pályázatfeldolgozási díj  Holdkő Alapítvány részére történő megfizetése. A 6.000 Ft pályázatfeldolgozási díj adatlaponként értendő és független az adatlapon megjelölt pályázatok és a kért támogatások és eszközök számától.

(forrás: http://www.moonstonefoundation.eu/palyazatok)