Nemrég elkezdődtek a vidéki vágták, vagyis a Nemzeti Vágta hivatalos előfutamai, melyen minden országrészben számos település és lovasaik szállnak versenybe a továbbjutásért, a budapesti Hősök terén megrendezésre kerülő döntőben való szereplés lehetőségéért, a fődíjakért, a bemutatkozásért.

Baranya megyében a Szentlőrinci Vágta adja ezt a lehetőséget a településeknek és versenyzőknek, idén augusztus 4-én, az immár 26. Szentlőrinci Gazdanapok keretén belül.

A települési önkormányzatok figyelmébe ajánljuk kiállítási akciónkat, mely a verseny mellett a település bemutatkozására ad remek alkalmat. Akciónk keretén belül térítésmentes kiállítási standot ajánlunk (mely igény szerint lehet fedett, vagy szabadterületen is), így az adott település széles körben be tudja mutatni saját értékeit, ill. vállalkozásaikat, utóbbiakat segíthetik piaci kapcsolatok építésében.

Tekintve, hogy a Szentlőrinci Vágtára összesen 10 versenyző lovas nevezését tudjuk fogadni, ezért célszerű mihamarabb élni a lehetőséggel! Részletek és nevezés: http://bmvk-gazdanapok.hu/latogatoknak/szentlorinci-vagta, illetve a 20/941-9146-os telefonszámon.