A Miniszterelnökség felkérésére Dr. Prof. Csath Magdolna közgazdász professzor a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen kutatást végez a hazai kisvállalkozók környezetéről. A felmérés célja a kisvállalkozások véleményének megismerése az állam üzleti környezetet befolyásoló és alakító tevékenységével kapcsolatban.

Minél több kérdőív érkezik be, a Magyar Mikrofinanaszírozási Hálózat (MMH) (melynek tagja a Baranya Megyei Vállalkozói Központ) annál hitelesebben képviselheti Önök, azaz a hazai vállalkozók érdekeit.

A kérdőív az alábbi linken keresztül érhető el: &Contact[1489][FirstName]=Anonim" target="_blank" rel="noopener">http://hmn.hu/?page=kerdoiv&Contact[1489][Email]=&Contact[1489][FirstName]=Anonim

A kérdőív kitöltésének és beküldésének határideje 2017. március 9. 23:59.

 

Az MMH konzorciumvezetőjeként a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nyereményjátékot hirdet a fenti kérdőív kitöltői között.

A nyereményjáték sorsolásának időpontja 2017. március 10. 10:00.

A kérdőívet természetesen név nélkül  is ki lehet tölteni, ám ebben az esetben az e-mail címnél kérjük az e-mail címet, illetve keresztnévnél az „Anonim” nevet megadni (ebben az esetben a nyereményjátékon nem tud részt venni, mivel nyereményéről nem tudják értesíteni).