A Baranya Megyei Kormányhivatal a „GINOP 5.1.1-15 Út a munkaerőpiacra” és a „GINOP 5.2.1-14 Ifjúsági Garancia” című kiemelt projektjeihez kapcsolódóan ajánlattételi felhívást tesz közzé Magyarország területén hatósági képzés megkezdésére és folytatására jogosult képzést folytató intézmények jegyzékének összeállításához.

A támogatható képzések köre: „C” kategória – tehergépkocsi-vezető, „C+E” kategória (C kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, valamint Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány) – tehergépkocsi-vezetői alapképzés és felkészítés a teherszállítás során alkalmazott infokommunikációs eszközök használatára és Gyakorlati felkészítés nyerges vontató vezetésére.

Jelen ajánlattételi felhívás során a „GINOP 5.1.1-15” és a „GINOP 5.2.1-14” projektekben a Baranya Megyei Kormányhivatallal együttműködő cégeknél, vállalatoknál nagyobb létszámú bővítésben érintettek számára szervezett hatósági képzés lefolytatására lehet ajánlatot benyújtani.

A felhívások itt érhetőek el: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/baranya/hirek/ajanlatteteli-felhivas-tehergepkocsi-vezetoi-kepzes

(forrás: kormany.hu,  Baranya Megyei Kormányhivatal)