A tenyészkoca állatjóléti támogatásokhoz a III. tárgynegyedévre vonatkozó kifizetési kérelmet 2016. január 1. és 31. között kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz.

A tenyészkoca állatjóléti támogatás igénybevételének feltételeiről szóló 7/2015. (III. 11.) FM rendelet szerinti III. tárgynegyedévre vonatkozó kifizetési kérelmet 2016. január 1. és 31. között kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) a 37/2015. (III. 13.) számú MVH Közleményben közzétett nyomtatványokon az előírt mellékletek csatolásával együtt.
Figyelemmel arra, hogy a benyújtási időszak utolsó napja munkaszüneti nap, a kifizetési kérelmet 2016. február 1. napján még postára lehet adni.

A tenyészkoca állatjóléti támogatás kifizetését azon ügyfelek igényelhetik, akik rendelkeznek a 2015/2016-os támogatási évre vonatkozó támogatási kérelmet jóváhagyó határozattal.

A közlemény mellett a kitöltést megkönnyítő Segédlet és a Rendelet 7. § (3); 8. § (3) és 9. § (3) bekezdéseiben előírt jegyzőkönyvek elkészítéséhez felhasználható Jegyzőkönyv minták szintén elérhetőek az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu) a Támogatások Nemzeti támogatások Egyéb nemzeti támogatások Tenyészkoca állatjóléti támogatás elérési útvonalon.

(forrás: mvh.gov.hu)