A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 52/2016. (V. 27.) számúközleménye az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás 2015/2016. gazdálkodási évére vonatkozó kifizetési kérelem benyújtás részletes feltételeiről

Jelen közlemény az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás részletes feltételeiről szóló többször módosított 18/2011. (III. 9.) VM rendelet (a továbbiakban: támogatási rendelet) alapján a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás 2015/2016. gazdálkodási évére vonatkozó kifizetési kérelem benyújtásának részletes feltételeit határozza meg, valamint a kifizetés igényléséhez kapcsolódó nyomtatványokat rendszeresíti.

Kifizetési kérelmet azok az ügyfelek nyújthatnak be, akik rendelkeznek a támogatási rendelet alapján benyújtott támogatási kérelemre hozott helyt adó, vagy részben helyt adó határozattal. A kifizetési kérelem benyújtásának alapvető feltétele, hogy az igénylő szervezet nem áll csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt.

A kérelem 2016. június 1. és június 30. között nyújtható be.

Részletek: itt

(forrás: mvh.gov.hu)