A Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2021-ben rendezi következő agrárvásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat. Szakvásár lévén évről évre változatlanul tartjuk magunkat a „műfaji keretek” között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsó sorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adunk teret. A Szentlőrinci Gazdanapok 2021-ben is kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termelők és vásárlók, szakmabeliek és érdeklődők, valamint potenciális üzleti partnerek egymásra találjanak.

vallalkozok napja 2021 res

2021-ben is a korábbi évek színvonalát és biztonságát kívánjuk Önöknek nyújtani; színes tartalommal és rengeteg érdekességgel, ugyanakkor továbbra is változatlan helyen várjuk kedves régi és új Kiállítóinkat.

Vásárunkon évről évre elismerjük és jutalmazzuk azokat a kiállítóinkat, akik kiemelkedőt nyújtottak a mezőgazdaságban, hozzájárultak a magyar vidék fejlődéséhez, hagyományaink őrzéséhez. Díjazottaink listája a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján található.

Keressenek bennünket, régi és új partnereinket: szeretettel várjuk 2021-ban a következő Szentlőrinci Gazdanapokon!

Honlap:www.bmvk-gazdanapok.hu

vallalkozok napja 2021 res