Szentlőrinci Mezőgépnapok

A mezőgazdasági eseményeknek Szentlőrincen több évtizedes hagyománya van. Ezt megtartva idén augusztusban ismét lesz a városban agrárprogram, a Szentlőrinci MEZŐGÉPNAPOK, melynek fókuszában a mező- és agrárgazdasági gépek bemutatása áll

 

A MEZŐGÉPNAPOK két napon keresztül technikák és technológiák színe-javát vonultatja majd fel a mezőgazdaságban tevékenykedő, a gazdálkodás újdonságai iránt érdeklődő agrárgazdálkodók számára.

A program fókuszába a mezőgazdasági gépesítést állítjuk, a fő hangsúlyt a talajművelésben fontos gépek, technológiai sorok bemutatására helyezzük, ötvözzük benne a gyakorlati (szántóföldi működtetés közben) és az állógép-bemutató elemeit. Külön kiemelendő a precíziós megközelítés, hiszen a bemutatott technológiák ilyen termelésre is alkalmasak.

Baranya megyében idén ez az első ilyen szakmai esemény, amely a szántóföldi termelés gépi és technológiai újdonságaival várja az érdeklődőket.

A MEZŐGÉPNAPOKAT augusztus 10-11-én tekinthetik meg, helyszíne a Szentlőrinci Rendezvény Centrum és a közelében kialakított szántóföldi gyakorlati bemutatóterület lesz.

A programmal kapcsolatos híreket, új információkat természetesen megtalálják web és Facebook oldalainkon!

https://bmvk.hu
https://www.facebook.com/BaranyaMegyeiVallalkozoiKozpont/

Várjuk érdeklődésüket, keressenek bennünket!

BMVK logó