A vendéglátás, a szakács, pincér, ill cukrász szakmák jövője szempontjából nagyon érdekes, izgalmas és aktuális témákról beszélgetnek a résztvevők egy online workshop keretében 2021. május 3-án 9:00 – 12:00 között, mely programra minden érdeklődő szabadon jelentkezhet.

A projekt célja a piac által elvárt kívánatos kompetenciák felmérése, azok fejlesztési lehetőségeinek meghatározása, a tananyagokba való illesztése, felsőoktatási curriculumokba való szerkesztése, valamint a módszertan pilot projekt keretében történő kipróbálása.

A szervezők egy közös gondolkodásra, megoldás keresésre invitálnak minden érdeklődőt, ahol többek között arról is lesz szó, hogyan kell felkészülni a szakmák előtt álló kihívásokra, a Covid járvány utáni elkerülhetetlen változásokra.

Időpont: 2021. május 3. (hétfő)  9:00-12:00
Regisztrációs link: https://forms.gle/TU6B8QyUYYfRRfe3A
Jelentkezési határidő: 2021. május 1. (szombat) 12:00

Részletek és program a meghívóban: https://bmvk.hu/downloads/egyeb/2021/meghivo-20210503.pdf