Szeretettel meghívjuk a Piac & Profit „A pályázatok utolsó nagy rohama – 2019” című Pénz, de honnan? roadshowjára, Pécsre, melyen a Baranya Megyei Vállalkozói Központ szakmai partnerséget vállalt. A konferencia ingyenes, csak regisztráció szükséges hozzá.

Pénz, de honnan?
A pályázatok utolsó nagy rohama – 2019
Piac & Profit őszi regionális roadshow kkv-döntéshozóknak
Pécs (Dél-Dunántúl Régió)

Kiemelt Szakmai Partner: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (felkérés alatt)
Időpont: November 7. csütörtök. 9.30–13.00    
Helyszín: Pécs, Pécsi Kereskedelmi Központ, Majorossy Imre utca 36.

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Nagyon erős őszi, év végi hajrá várható. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Van még bőven a vissza nem térítendőkből is. A többséget kitevő uniós hitelprogramoknál leegyszerűsödött az igénylés, akár 100 %-os előleggel, már katás és kivás vállalkozások is igényelhetik a hiteltermékeket.

Most még nem késő! Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. Számos, foglalkoztatást segítő forrásokat is érdemes igénybe venni.   Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből. A tőkealapok is most indulnak be. Van mire költeni a pénzt! A digitális transzformáció meglépése mára elkerülhetetlenné vált. A munkaerőhiány is csak súlyosbodik. Minden cég teljes átváltozás előtt áll. Ehhez pénz kell.

A Piac & Profit „Pénz, de honnan?” roadshowja 2019 őszén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. A konferencián személyesen konzultálhatnak résztvevőink, a kkv-döntéshozók a témákban kompetens szakértőkkel.

A konferencia részletes programja és regisztráció: https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-31/

További felvilágosítás és információ:
Tel.: (1) 239 – 9597     E-mail: