A Tolna Megyei Kormányhivatal nyílt pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Tolna megye területén.

A Tolna Megyei Kormányhivatal a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásról szóló 1991. évi IV. törvény 13/A. § (2) bekezdése, továbbá a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. §-a, és 21. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyílt pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Tolna megye területén.

A támogatás célja az elmaradott térségekben és/vagy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő álláskeresők elhelyezkedésének, munkához jutásának, valamint a munkáltatók megfelelő munkaerőhöz jutásnak elősegítése az aktuális munkaerő-piaci helyzetről, továbbá a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain és a kormányhivatal foglalkoztatási főosztályán igénybe vehető szolgáltatásokról és támogatásokról nyújtott információval.

A támogatott szolgáltatás megkezdésének időpontja 2016. augusztus 1. napja, befejezésének időpontja 2017. július 31. napja.

A beérkezésének határideje: 2016. július 15.

Részletek: itt

(forrás: kormanyhivatal.hu)