Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Megyei szintű foglalkoztatási megállapodások, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések” című (TOP-5.1.1-15 kódszámú) felhívás.

Többek közt módosultak a keretösszegek az 1.2 pontban: „A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg összes elszámolható költség alapon: 26,4195 millió Ft. A Felhívás teljes keretösszegének becsült támogatástartalma 26,4195 millió Ft, amely mértéke minden esetben a támogatott projektek támogatási intenzitása alapján kerül odaítélésre.”

Valamint a Felhívás 3.1.2 B pontja az alábbiakra változott: „A célcsoport min. 6, max. 12 hónapos4, folyamatos, támogatott, vagy nem támogatott foglalkoztatásának támogatása, vagy önfoglalkoztatásának támogatása. A program keretében az álláskereső személyeknek, adott üres álláshely betöltését fókuszba állító, célzott képzésének és/vagy foglalkoztatásának támogatása azzal a feltétellel, hogy az álláskeresők munkaerőpiaci képzése csak az adott térségben meglévő, vagy feltárt munkaerő igényekhez mérten támogatható.”

A Felhívás 3.3.2 pont 1. és 4. bekezdése az alábbiakra változott: „A projekt fizikai befejezésére a projekt megkezdését, vagy amennyiben a projekt a Támogatási szerződés hatályba lépéséig nem kezdődött meg, a Támogatási szerződés hatályba lépését követően legfeljebb 60 hónap áll rendelkezésre. … A támogatást igénylő projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje 2021. december 31.”

A további módosítások itt olvashatók:
https://www.palyazat.gov.hu/download.php?objectId=58095

(forrás: palyazat.gov.hu)