Amikor elkezdtük, csak bizakodtunk benne, hogy eljutunk idáig, de hála kiállítóinknak, látogatóinknak és a rendezvényt támogatóknak a Szentlőrinci Gazdanapok 2018 augusztusában 25 éves lesz. Ezt a jeles alkalmat, szeretnénk egy minden eddiginél magasabb színvonalú és kínálatú jubileumi rendezvénnyel megünnepelni.

Ebben kiemeltek kiállítóink, számítunk ismét partnerségükre és részvételükre.

A rendezvényre a szakmai programok mellett, vonzó közönségprogramokkal készülünk, a megszokott rendezvényterületeket, az idei évben még rendezettebbé, a kiállítási szolgáltatásokat még jobbá igyekszünk tenni, hogy ezáltal még magasabb komfortot nyújthassunk kiállítóinknak és vendégeiknek.

Mint azt Kiállítóink a korábbiakban már megszokhatták, bemutatkozásukhoz korai regisztrációs kedvezményeket is nyújtunk. Alapítvány lévén lehetőségeink nem korlátlanok, de a rendezvény jubileuma alkalmából az alábbi rendkívüli kedvezményeket biztosítjuk partnereink részére:

  • megrendelésüket február 28-ig benyújtó partnereinknek 15% árkedvezményt adunk, emellett
  • megrendelésükhöz – annak nagyságától függetlenül – 5 db grátisz vendégbelépőt biztosítunk, továbbá a
  • 200.000 Ft nettó értékű kiállítási szolgáltatást megrendelő partnereink részére az előző kedvezményeken felül 25.000 Ft nettó értékű, a kiállításon igényelhető média felületet (katalógus hirdetés, molinó kihelyezés, vagy vásárrádió hirdetés) biztosítunk!

 

Kiállítóink a jelentkezésüket az idei évtől a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján keresztül, elektronikus úton tudják leadni.

Megrendelés indítása: http://bmvk-gazdanapok.hu/kiallitoknak/e-regisztracio-kiallitoknak

Fejlesztésünkkel nemcsak környezetbarátabbá, de egyúttal könnyebbé és kényelmesebbé vált a megrendelés folyamata. Amennyiben az elektronikus regisztrációs felület működésével kapcsolatban kérdése lenne, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány pécsi irodájában személyesen, illetve telefonon és e-mailben.

Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány
Cím: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13.
Telefon: 72/214-050
E-mail:

Foglalja le helyét időben az idei jubileumi Szentlőrinci Gazdanapokra!/strong>