Ne késsen le kedvezményeinkről! A 25. Szentlőrinci Gazdanapokon az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a jelentkezésüket 2018. március 1. és 2018. március 31. között beküldő kiállító partnereink részére:

  • 12% árkedvezmény,
  • 200.000 Ft nettó értékű kiállítási szolgáltatást megrendelő partnereink részére 25.000 Ft nettó értékű, a kiállításon igényelhető média felületet (katalógus hirdetés, molinó kihelyezés, vagy vásárrádió hirdetés).

Jelentkezését az idei évtől a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján keresztül, elektronikus úton tudja leadni, melyhez csupán annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapukra, ahol a jelentkezési felület mellett rengeteg hasznos információt talál a Szentlőrinci Gazdanapok eddigi eseményeiről!

Megrendelés indítása: http://bmvk-gazdanapok.hu/kiallitoknak/e-regisztracio-kiallitoknak

Fejlesztésünkkel nemcsak környezetbarátabbá, de egyúttal könnyebbé és kényelmesebbé vált a megrendelés folyamata. Amennyiben az elektronikus regisztrációs felület működésével kapcsolatban kérdése lenne, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány pécsi irodájában személyesen, illetve telefonon és e-mailben.

Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány
Cím: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13.
Telefon: 72/214-050
E-mail:

 

Foglalja le helyét időben az idei jubileumi Szentlőrinci Gazdanapokra!