2017. március 21-én 10 órakor szakmai műhelymunkát tartottunk Szentlőrincen, a Kistermelők Házában.

Dr. Győrvári Márk a Baranya Megyei Vállalkozói Központ kuratóriumának elnöke köszöntötte a műhelymunkán megjelenteket. Bevezetőjében bemutatta a Vállalkozói Központ fő tevékenységeit, ez irányú céljait, partnerségi elképzeléseit, s vázolta a lehetséges kapcsolódási pontokat az önkormányzati munkaprogramok kapcsán, tekintettel annak jelentőségére, hogy több és több helyen értékes termékek jelennek meg a közösségekben. Kitért arra is, hogy a közfoglalkozatás során előállított magas minőségű termékek értékesítése jelenleg problémákkal küzd, s a Vállalkozói Központ ebben, miként látná a partnerséget, a jövőbeli hatékonyabb értékesítés és további együttműködések terén.

A program, következő részében Végh Gábor vásárigazgató adott tájékoztatást arról, hogy a Baranya Megyei Vállalkozói Központ, milyen téren tud együttműködést kínálni az érintetteknek, az elnök úr által említett termékértékesítési témakörben. Miként, milyen eseményeken keresztül lehet piacot biztosítani a munkaprogramokban előállított termékeknek. Az esetleges kapcsolódás és jövőbeli együttműködés során a Vállalkozói Központ által szervezett vásárokon, miként lehetséges a részvétel igénylése, mik a lehetőségek, a feltételek.

A tájékoztatókat követően elnök úr szünetet és köteletlen beszélgetésre tett javaslatot, így a program ennek megfelelően folytatódott tovább.