Szervezetünk célkitűzése, hogy tevékenységeinkkel hozzájáruljunk a megyében működő vállalkozások sikeres működéséhez. Meglévő szolgáltatásainkat bővítve, konkrét pályázati lehetőségekről történő tájékoztatás céljából indítottuk útjára a „GINOP Kerekasztal” konzultációs találkozó sorozatot.

A  következő GINOP Kerekasztal helyszíne és időpontja: Baranya Megyei Vállalkozói Központ oktatóterme (Pécs, Felsőmalom u.13., emelet), 2018. szeptember 12. 10:00 óra.

Szeretnénk, ha nem maradna le a vissza nem térítendő támogatási lehetőségekről. Jöjjön el tájékoztatónkra, ahol felvilágosítást nyújtunk a GINOP-5.2.4-16 és a GINOP-2.1.8-17 pályázatokról, valamint a GINOP-8.3.5-18 hitelprogramról.

Egy rövid bemutatót  követően a konkrét kérdéseikre szeretnénk válaszolni, így mindenki a saját vállalkozását tudja a lehetőségekhez paraméterezni. A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most, s vegyen részt a kerekasztal fórumon: https://bmvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyszervezes/ginop-kerekasztal