Szervezetünk célkitűzése, hogy tevékenységeinkkel hozzájáruljunk a megyében működő vállalkozások sikeres működéséhez. Meglévő szolgáltatásainkat bővítve, konkrét pályázati lehetőségekről történő tájékoztatás céljából indítottuk útjára a „GINOP Kerekasztal” konzultációs találkozó sorozatot.

A  következő GINOP Kerekasztal helyszíne és időpontja: Baranya Megyei Vállalkozói Központ tárgyalóterme (Pécs, Felsőmalom u.13., földszint), 2018. június 6. 9 óra.

Szeretnénk, ha nem maradna le a vissza nem térítendő támogatási lehetőségekről. Jöjjön el tájékoztatónkra, ahol felvilágosítást nyújtunk a GINOP-6.1.6-17 Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára c. pályázatról.

Terveink szerint egy rövid pályázati bemutatót  követően a konkrét kérdéseikre szeretnénk válaszolni, így mindenki a saját vállalkozását tudja a lehetőségekhez paraméterezni. A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most, s vegyen részt a tájékoztató fórumon: https://bmvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyszervezes/ginop-kerekasztal