Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Megyei és Fővárosi Vállalkozásfejlesztési Alapítványokat tömörítő Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat© konzorciumvezető szervezete, a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány javaslatokat juttatott el a Kormányhoz a COVID-19 járvány következtében kialakuló gazdasági válságkezelésre vonatkozóan, illetve továbbra is együttműködik a Pénzügyminisztériummal a hatás felmérésében és a lehetséges intézkedések kidolgozásában.

Ahhoz, hogy a továbbiakban is megfelelő hatékonysággal tudjuk képviselni Önöket, javaslatainkkal országos kiterjedésű felmérést készítünk a COVID-19 járvány KKV szektort érintő negatív gazdasági következményeiről.

A rövid, kb. 5 perc alatt kitölthető kérdőív célja, hogy minél pontosabban tudjuk jelezni a Kormányzat felé a mikrovállalkozók / kisvállalkozók aktuális problémáit, ezek alapján pedig minél hatékonyabb intézkedési javaslatokat lehessen készíteni a Kormány számára.

A kérdőívet a következő linken lehet kitölteni: https://www.survio.com/survey/d/R9G3S2L4E3D8Q4L7A

Köszönjük, hogy időt szán erre az igen fontos konzultációra. Kérjük, hogy a kérdőívet legkésőbb 2020.04.06-ig (hétfőig) szíveskedjen kitölteni, és kérjük, hogy ossza meg ezt a linket vállalkozó ismerőseivel is, hogy minél szélesebb körben tudjuk felmérni, hogy milyen intézkedéseket igényelne a magyar mikrovállalkozói / kisvállalkozói szektor.

Jó egészséget és kitartást kíván a BMVK Alapítvány teljes csapata!