Tisztelt Kiállítónk, Partnerünk!

Sokáig bíztunk benne és mindent megtettünk annak érdekében, hogy megtarthassuk a 27. Szentlőrinci Gazdanapokat idén augusztusban.

A pandémia és az annak következtében meghozott védelmi intézkedések, bár az enyhítések nemrég megkezdődtek és bizonyos események megtartását már megengedik, mégsem kedveznek a rendezvénynek. Az időközben megkért állásfoglalások értelmezése, az ezekbe foglaltak biztosításának és megvalósításának kérdőjelei, az ebből fakadó bizonytalanság és mellette az időtényező együtt már olyan helyzetet teremtett számunkra, melyet a kiállítás szakmaiságának és színvonalának érdekében nem szabad felvállalnunk.

A fentiekre való tekintettel Alapítványunk meghozta azt a nehéz és fájó döntést, hogy az idei évben minden eddigi előkészülete ellenére, nem tartja meg a Szentlőrinci Gazdanapokat.

Bízunk megértésükben és abban, hogy a jövő már sokkal stabilabb lesz, kevesebb korlátozással és abból fakadó kockázattal, s hogy 2022-ben már a megszokott módon, vállalható körülmények és feltételek mellett szervezhetjük meg kiállításunkat.

Köszönjük, hogy idei partnerségükkel erősítették bennünk a rendezvény helyét a hazai agrárkiállítások között!

Pohl Marietta
ügyvezető igazgató
BMVK Alapítvány