A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a tulajdonában lévő NAK Nonprofit Kft-n keresztül területmérési szolgáltatást kíván nyújtani, elsősorban a Vidékfejlesztési Programhoz kapcsolódóan felmerülő gazdálkodói igények kiszolgálására.

Ehhez olyan együttműködő partnereket keresnek, akik megfelelő tapasztalattal és eszközökkel rendelkeznek a fenti feladathoz, és tudják vállalni a következőket:

• Részt vesznek a NAK Nonprofit Kft. által szervezett oktatásokon és vizsgán, melynek sikeres teljesítése esetén szerződéses partnerünkké válhatnak.
• Önállóan, vagy további partnerek bevonásával legalább 5.000 ha/év mérési szolgáltatást nyújtanak, a Kamaránál megjelenő gazdálkodói igények kiszolgálására.
• Képesek a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” című (VP-4-10.1.1-15 kódszámú) felhívás 2. számú melléklete, valamint az „Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” című (VP-4-11.1.-11.2.-15 kódszámú) felhívás 1. számú melléklete szerinti mérés elvégzésére.
Előnyt jelent, ha az agrár-szaktanácsadói tevékenység engedélyezéséről szóló 90/2009. (VII. 24.) FVM rendelet szerinti névjegyzéki szaktanácsadó bevonásával végzik a feladatot.

A jelentkezést meghosszabbították, a héten még (2015. november 6. 15.00 óráig) lehetőség van jelentkezni ezen a felületen: https://docs.google.com/forms/d/1wskzLqh1rbe6QmkFdZuyuh1ibKA5DSTEGgSy8hbm3b4/viewform?c=0&w=1

A jelentkezés mellé kérik árajánlat formájában, cégszerűen aláírva a 60 napos ajánlati kötöttséget tartalmazó árjegyzék megadását, mely kiterjed az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” felhívás 2. számú melléklete szerint elvégzett területazonosítási munkára és a mezőgazdasági területen a művelési határok kijelölését célzó nem földmérési pontosságú koordináta kitűzésére.

A beszkennelt árajánlatokat pdf formátumban kérik elmenteni a jelentkező cég nevével (pl. Területmérő Kft.pdf), majd megküldeni a e-mail címre a fent megjelölt határidőig (2015. november 6., 15.00 óra).

A szerződést aláíró szolgáltatók a NAK szervezésében oktatást kapnak az AKG mérési technikákról. A szerződő partnerek a területméréshez kapcsolódó ügyviteli rendszer működését is megtanulják egy oktatás keretében.

(forrás. nak.hu)