megosztás
A Baranya Megyei Vállalkozói Központ a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézetével együttműködve, valamint a Baranya megyei Kereskedők Egyesületével (KISOSZ) a GINOP-535-18-2019-00104 azonosítószámú projekt keretén belül kompetencia-kutatást végez a turizmus-vendéglátás öt szakmacsoportjához kapcsolódóan. A felmérések különböző szakképzések során fejlesztendő, illetve kialakítandó kompetenciákról szólnak.
A kérdőívek kitöltése anonim módon zajlik és szakmánként maximum 20 percet vesz igénybe. Köszönjük, hogy közreműködésével segíti a kutatás sikerét!
1. Szakács
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6rVTDFANpF4SK4euXo7ttbC1Ay_at8WP8dwggwVdfKK2oVg/viewform
2. Cukrász
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmElRI2Twy-vTwWAuhkxB4RRq7NVl3SOln_U9iszewbHIDsQ/viewform
3. Pincér – vendégtéri szakember
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-Y_v7WkcCp2doGpKuWxpOqXE6_XZHS84Z_0EOHB0gbP9E6Q/viewform