Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Országos Mikrohitel logo

Országos Mikrohitel Program

Az alábbiakban röviden összefoglaltuk Önöknek az Országos Mikrohitel Program keretében nyújtott mikrohitel igénylési folyamatát. A gördülékeny ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy az igénylése során folyamatosan tartsák a kapcsolatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársaival.


 • fejlesztési, forgóeszköz-vásárlási koncepciók átgondolása,
 • személyes tájékoztatás és tanácsadás kérése a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány pécsi irodájában,
 • fejlesztési, forgóeszköz-vásárlási koncepciók kialakítása,
 • jogosultsági feltételek részletes ellenőrzése,
 • a mikrohitel igényléséhez szükséges dokumentumok letöltése, beszerzése,
 • egyeztetés a fedezetként felajánlott ingatlan értékeléséről a kijelölt értékbecslővel,
 • üzleti terv kitöltése számítógéppel,
 • hiteligénylés benyújtása (személyesen),
 • esetleges hiánypótlások leadása,
 • a beadott mikrohitel igénylések elbírálása,
 • értesítés a döntésről, illetve a további teendőkről.

Az Országos Mikrohitel Program dokumentumai

Mikrohitel tájékoztató Tájékoztató és konstrukció leírás az Országos Mikrohitel Program keretében nyújtott mikrohitel feltételeiről, kondícióiról (jogosultsági feltételek, biztosítékok, kamat, futamidő, stb.)

Mellékletek listájaAz Országos Mikrohitel Program keretében nyújtott mikrohitel igényléséhez kötelezően előírt mellékletek listája.

Üzleti tervAz üzleti terv kitöltésével, valamint a szükséges mellékletek csatolásával lehet a kedvezményes forrást igényelni. Felhívjuk figyelmét, hogy kézzel kitöltött igényléseket nem áll módunkban elfogadni.

Összesített nyilatkozatok Az Országos Mikrohitel Program keretében nyújtott mikrohitelekhez tartozó jogosultsági, a fedezetül felajánlott ingatlan(ok)ra, valamint a készfizető kezességvállalásra vonatkozó nyilatkozatok egységes szerkezetben.

Tájékoztató ingatlan adásvételi szerződéshezTájékoztató a konstrukció keretében megvásárolandó és egyben a mikrohitel fedezeteként felajánlott ingatlan adásvételi szerződéséhez. Tájékoztatónk az adásvételi szerződést szerkesztő és ellenjegyző ügyvédeknek nyújt segítséget.

Folyósítási és az elszámolási feltételek A dokumentum az Országos Mikrohitel folyósításának feltételeit, valamint az elszámolás menetét tartalmazza.

Megrendelő és díjszabás értékbecsléshezAz értékbecslés megrendelő dokumentumot elektronikusan (vagy postai úton) szükséges megküldeni az értékbecslőnek.

MIKROHITEL KALKULÁTOR (Országos Mikrohitel Program)

Figyelem! A kalkulátorral kapott adatok csak tájékoztató jellegűek. A kondíciókért kérjük, tekintse meg az Országos Mikrohitel Program keretében nyújtott mikrohitel tájékoztatóját!

A pdf dokumentumok megnyitásához Adobe Reader, vagy egyéb alternatív pdf olvasó szükséges. A doc és xls dokumentumok megnyitásához és szerkesztéséhez Microsoft Office, vagy LibreOffice programcsomagra van szüksége. Amennyiben nem rendelkezik a Microsoft termékével, kérjük, töltse le az ingyenesen elérhető LibreOffice irodai szoftvercsomagot!