Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Vállalkozói tanácsadás

Érezte már, hogy cégvezetőként egyedül kell megbirkóznia a vállalkozást érintő súlyos feladatokkal? Sokszor egy elkapkodott döntés évekre megakadályozhatja a cég növekedését, fejlődését. A kisvállalkozások vezetőinek komoly felelőssége, hogy elfogadnak-e külső támogatást. Gyakran a cégvezetők gondolata éjjel-nappal a cégük körül forog, így előfordul, hogy elveszítik azt a kincset érő objektív látásmódot, ami elengedhetetlen lenne a probléma megoldásához. Ilyenkor egy kívülálló pénzben nem mérhető segítséggel, tanácsokkal tud hozzájárulni a cég sikeréhez. Ha úgy érzi, hogy Önnek is jól jönne egy-két építő jótanács, akkor keressen fel minket!

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ munkatársai immár több, mint két évtizedes tapasztalat birtokában segítik a régió vállalkozásait.

Vállalkozásának átvilágítása során nemcsak az aktuális pályázati, visszatérítendő támogatások "kavalkádjában" segítünk személyre szabottan eligazodni, de többek között a karriercélok és lehetőségek, az egyéni képességek és készségek feltárására, a munkaerő-piaci re-integráció lehetőségének vizsgálatára, illetve ilyen irányú tanácsadásra és mentorálásra is alkalom nyílik.