Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Vállalkozók Napja
2018.05.25.

Vállalkozók Napja 2018

A tavalyi évben útjára indított VÁLLALKOZÓK NAPJÁN több mint száz érdeklődő vállalkozás és szakember vett részt, fogadta el a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány meghívását. Már az első alkalom mutatta, igény van az ilyen kötetlen, de szakmailag tartalmas eseményekre, ezért az idei évben ismét kiemeltünk egy kérdéskört, fókuszba helyezve a FOGLALKOZTATÁSPOLITIKA ÉS VERSENYKÉPESSÉG nagyon aktuális és időszerű témakörét, hogy látják ezt a gazdasági élet szakemberei és maguk a vállalkozások.

A nap fő programja a fenti témakörben zajló kerekasztal beszélgetés, melyet az idei évben is kiegészít majd a rendezvényen megjelenő vállalkozások és partnerek találkozója, mely alkalmat ad bemutatkozásra, eszmecserére, az egymással történő megismerkedésre és nem utolsó sorban a szakmai / üzleti kapcsolatok építésére.

Mi is a rendezvényünk célja?

Találkozási pont, ahol információkhoz juthat, közvetlenül is találkozhat kormányzati felelős személyekkel, a gazdasági élet szereplőivel és természetesen vállalkozásokkal is, akiket még nem ismer, vagy éppen olyanokkal, akiket meg szeretne ismerni.

Miért érezzük ezt hasznosnak?

Fontos a tervezés, amely ha hiteles információkon alapul, precízebb és biztosabb eredményt, „jövőképet” ad! Fontosak a kapcsolatok, mert új lehetőségeket, üzleti együttműködéseket hozhatnak! Fontos, mert lehetőséget ad véleményének elmondására, azok „academice” megvitatására, mely így még a jövőbeli szabályozást is formálhatja!

Hisszük, hogy az ilyen fórumok kapcsán olyan hosszú távú kapcsolatok jöhetnek létre, melyekre a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak számára egyaránt kiemelten fontosak, mára talán még nagyobb szükség van erre az összefogására, hogy vállalkozásaink állni tudják az egyre éleződő versenyt.

Rendezvényünkkel ennek szeretnénk teret adni, erősítve ezzel a régió gazdaságát. Ennek érdekében folytatjuk a programot, kértük fel a résztvevőket és hívjuk meg Önt és vezető munkatársait rendezvényünkre.


Program

09:00 - 10:00 Érkezés, regisztráció

10:00 - 12:30 FOGLALKOZTATÁSPOLITIKA ÉS VERSENYKÉPESSÉG KEREKASZTAL

Felkért résztvevők:

  • Turóczy László gazdaságtervezésért és versenyképességért felelős helyettes államtitkár, Pénzügyminisztérium
  • Higi Gyula regionális igazgató, Magyar Innovációs Szövetség
  • Dr. Horváth Zoltán, Baranya Megyei Kormányhivatal
  • Dr. Szabó István adóügyi igazgató-helyettes, NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága
  • Dr. Síkfői Tamás elnök, Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara
  • Dr. Papp Ildikó kancellárhelyettes és humánpolitikai igazgató, Pécsi Tudományegyetem Kancellári Hivatal
  • Mák Kornél alpolgármester, Kecskemét Megyei Jogú Város
  • Metzger Tibor főigazgató, Pécsi Szakképzési Centrum
  • Romeisz Norbert ügyvezető igazgató-tulajdonos, Rovitex Hungária Kft.
  • Kasó Tamás ügyvezető igazgató, K&B Gépudvar Kft.

Moderátor: Dr. Nemeskéri Zsolt úr, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának habilitált egyetemi docense.

12:30 Ebéd

A rendezvény egész ideje alatt a részvevők körében biztosított a kötetlen eszmecsere és üzleti megbeszélések lehetősége. A megbeszéléseket a cégek saját, illetve a rendezvénytér e célra előkészített pavilonjaiban folytathatják.


Helszín és időpont

A 2018.05.25. (péntek) 10:00 és 15:00 óra közötti rendezvény helyszíne a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány szentlőrinci Rendezvény Centruma lesz. Belépés előtt a főbejáratnál elhelyezett faházaknál lehet átvenni a személyre szóló kitűzőket.


Jelentkezés

A rendezvényre a B2B honlapunkon lehet regisztrálni: http://vallalkozoknapja.bmvk.hu/. A részvételi (regisztrációs) díj 12.000 Ft + ÁFA, mely tartalmazza a részvétel lehetőséget a kerekasztal beszélgetésen és a beszélgetést követő állófogadás jellegű ebédet, melyen a helyi termékek kapnak teret. Ezen felül minden regisztrált résztvevő ajándékba kapja A Munka világa a 21. század elején című idén megjelenő könyvet, Sebők Marianna szerkesztésében.


Megközelíthetőség, parkolás


A rendezvény terület megközelítését Szentlőrincre érkezve útbaigazító táblákkal segítjük. Parkolási lehetőség a Rendezvény Centrum főbejárati parkolójában lesz, forgalomirányító személyzet segíti majd vendégeinket a parkolásban.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információt az info(kukac)bmvk.hu e-mail címen, vagy telefonon Vlasics-Gyurkó Erika titkárságvezetőtől (+36 20/941-9218) és Végh Gábor vásárigazgatótól (+36 20/941-9146) kaphat.