Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Tematikus Tájékoztató Nap

Tematikus Tájékoztató Nap 2017

2015-től kezdődően - a pályázati kiírások függvényében - tematikus tájékoztató napokat tartunk nemcsak GINOP, de TOP (Területfejlesztési Operatív Program), Vidékfejlesztési Program (VP), és Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) témakörökben, ahol részletes felvilágosítást kaphat a lehívható forrásokról és a pályázati feltételekről.

Szeretnénk, ha a jövőben sem maradna le a visszatérítendő és a vissza nem térítendő támogatási lehetőségekről. Jöjjön el tájékoztatónkra, és ismerje meg azokat a kitörési pontokat, melyekkel vállalkozását fejlesztheti! Tájékoztató napunkon ismertetjük annak a folyamatát, hogy egy fejlesztési elképzelésből, ötletből hogyan valósulhat meg egy komoly beruházás. Számba vesszük, hogy mik az első lépések egy pályázat benyújtását megelőzően, mik azok a kérdések, ahol mérlegelnünk kell, milyen eszközökkel javíthatjuk a pályázati forrás elnyerésének esélyeit, és mik a konkrét feladataink a pályázati dokumentáció összeállításakor.

 

A következő Tematikus Tájékoztató Nap időpontjának megjelenéséig is kövesse honlapunkat, iratkozzon fel RSS csatornánkra, hogy naprakész információkkal segíthessük vállalkozása fejlődését!

Aktuális hírek: http://bmvk.hu/hirek/aktualis-hirek
Aktuális hírek RSS csatorna: http://bmvk.hu/hirek/rss
Pályázati tanácsadás: http://bmvk.hu/szolgaltatasok/vallalkozasfejlesztes/palyazati-tanacsadas

Pályázatíróink révén egyéni pályázati tanácsadásra is lehetőséget biztosítunk. Jelentkezés:
Vörös Fanni - 30/440-8861,
Ripli-Árki Anikó - 30/901-5286,