Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Szentlőrinci Gazdanapok logó

Szentlőrinci Gazdanapok

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2019. augusztus 2. és augusztus 4. között rendezte 26. agrárvásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat. Szakvásár lévén évről évre változatlanul tartjuk magunkat a "műfaji keretek" között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsó sorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adunk teret. A Szentlőrinci Gazdanapok 2020-ban is kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termelők és vásárlók, szakmabeliek és érdeklődők, valamint potenciális üzleti partnerek egymásra találjanak.

Szentlőrinci Gazdanapok - 01 Szentlőrinci Gazdanapok - 02

2020-ban is a korábbi évek színvonalát és biztonságát kívánjuk Önöknek nyújtani; színes tartalommal és rengeteg érdekességgel, ugyanakkor továbbra is változatlan helyen várjuk kedves régi és új Kiállítóinkat.

Vásárunkon évről évre elismerjük és jutalmazzuk azokat a kiállítóinkat, akik kiemelkedőt nyújtottak a mezőgazdaságban, hozzájárultak a magyar vidék fejlődéséhez, hagyományaink őrzéséhez. Díjazottaink listája a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján található.

Keressenek bennünket, régi és új partnereinket: szeretettel várjuk 2020-ban a 27. Szentlőrinci Gazdanapokon!

Honlap:www.bmvk-gazdanapok.hu

Szentlőrinci Gazdanapok - 03 Szentlőrinci Gazdanapok - 04