Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Kistermelők Háza logó

Kistermelők Háza

Hosszú ideje foglalkoztunk egy speciális piac létrehozásának gondolatával. Osztrák és német minták közvetlen tanulmányozása alapján Szentlőrincen, a Vásár Centrum részeként is egy már külföldön, általában az elmaradott régiókban bevált és fenntartható vidékfejlesztési módszert kezdtünk el meghonosítani és ennek feltételeként egy multifunkcionális épületet megépíteni.

Kistermelők háza - látványterv Kistermelők háza - látványterv

A forrást LEADER-támogatásból megszereztük, így 2014-re megépülhetett az országosan is egyedülálló piaccsarnok. A Kistermelők Háza létrehozásával az volt a célunk, hogy szentlőrinci Rendezvény Centrumunk részeként egy szakmai, közösségi teret hozzunk létre a megye termelőinek, termékeik és szolgáltatásaik bemutatására. Az épület ezenkívül szakmai, kulturális és szórakoztató rendezvényeknek is helyet biztosít, így a Kistermelők Háza reményeink szerint hamar komplex vidéki „inkubátorházzá” válhat, ahol minden érdeklődő számára bemutathatjuk a rég elfeledett – mezőgazdasághoz, illetve kézműves élelmiszeriparhoz kötődő – hagyományokat és értékeket.

Reményeink szerint kezdeményeézésünkkel erősíteni fogjuk a helyi és a környék gazdaságát, összefogjuk és bemutatjuk azokat az értékeket, amelyek ebben a térségben megvannak, csak még nem eléggé ismertek.Honlap:www.kistermelokhaza.hu

Kistermelők háza - látványterv Kistermelők háza - látványterv