Rólunk

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Közérdekű információk

Beszámolók

2020

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2020) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2020-as beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2020) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2020-as beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés (2020) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2020-as beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.

2019

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2019) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2019-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2019) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2019-es beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2019) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2019-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.

2018

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2018) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2018) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2018) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.

2017

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2017) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2017) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2017) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.

2016

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2016) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2016) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2016) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.

2015

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.

Független könyvvizsgálói jelentés - függelék (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolójának független könyvvizsgálói jelentés függeléke.

Egyéb dokumentumok

Panaszkezelési szabályzat Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ panaszkezelési szabályzata (panaszbejelentési módok, a panasz kivizsgálása, stb.).

Adatkezelési tájékoztató Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ adatkezelési tájékoztatója (adatkezelő adatai, adatkezelés célja és jogalapja, kezelt adatok köre, stb.).

Etikai kódex Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ etikai kódexe az Alapítvány elveiról és értékeiről, a diszkrimináció elítéléséről, ügyfélkezelésről.

A pdf dokumentumok megnyitásához Adobe Reader, vagy egyéb alternatív pdf olvasó szükséges.