Rólunk

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Közérdekű információk

Beszámolók

2018

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2018) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2018) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2018) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-as beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.

2017

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2017) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2017) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2017) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2017-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.

2016

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2016) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2016) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés és függelék (2016) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2016-os beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése és függeléke.

2015

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.

Független könyvvizsgálói jelentés - függelék (2015) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2015-ös beszámolójának független könyvvizsgálói jelentés függeléke.

2014

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2014) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2014-es beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2014) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2014-es beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés (2014) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2014-es beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.

2013

Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (2013) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2013-as beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Egyszerűsített beszámolót kiegészítő melléklet (2013) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2013-as beszámolóját kiegészítő melléklete.

Független könyvvizsgálói jelentés (2013) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2013-as beszámolójának független könyvvizsgálói jelentése.

Felügyelő bizottsági jelentés (2013) Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2013-as beszámolójához tartozó felügyelő bizottsági jelentése.

egyéb dokumentumok

Panaszkezelési szabályzat Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ panaszkezelési szabályzata (panaszbejelentési módok, a panasz kivizsgálása, stb.).

A pdf dokumentumok megnyitásához Adobe Reader, vagy egyéb alternatív pdf olvasó szükséges.