Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Új Széchenyi Terv logo

Új Széchenyi Hitel Program
keretében nyújtott mikrohitel
(LEZÁRULT)

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, illetve minden érdeklődőt, hogy a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 4.1 Új Széchenyi Hitel Program 2015.12.31-én lezárult, újabb forrás ebből a keretből már nem helyezhető ki. A 2014-2020-közötti uniós fejlesztési ciklusban megjelenő GINOP visszatérítendő támogatásokról - azok megjelenésekor - honlapunk hírei között olvashat.

Az Új Széchenyi Hitel Program dokumentumai

JEREMIE programok zárási tájékoztató Tájékoztató a JEREMIE forrásból finanszírozott Új Magyarország Mikrohitel Program, Új Széchenyi Hitel Program keretében nyújtott mikrohitel, valamint Kombinált Mikrohitel Program zárási folyamatáról.

Mikrohitel tájékoztató Tájékoztató az Új Széchenyi Hitel Program keretében nyújtott mikrohitel feltételeiről, kondícióiról (jogosultsági feltételek, biztosítékok, kamat, futamidő, stb.)

MellékletekAz Új Széchenyi Hitel Program keretében nyújtott mikrohitel igényléséhez kötelezően előírt mellékletek listája.

Üzleti tervAz Üzleti terv kitöltésével, valamint a szükséges mellékletek csatolásával lehet a kedvezményes forrást igényelni. Felhívjuk figyelmét, hogy kézzel kitöltött igényléseket nem áll módunkban elfogadni.

Összesített nyilatkozatok Az Új Széchenyi Hitel Program keretében nyújtott mikrohitelekhez tartozó kötelező nyilatkozatok egységes szerkezetben.

Átláthatósági nyilatkozatKötelező nyilatkozat az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 50. § (1) bekezdés c) és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) 1. pontjának való megfelelésről.

Hozzájáruló nyilatkozatokA nyilatkozatot abban az esetben szükséges kitölteni, amennyiben az ingatlan nem a hiteligénylő vállalkozás tulajdonában van, illetve haszonélvezeti, vagy özvegyi jog terheli.

Készfizető kezesi nyilatkozatA nyilatkozatot minden - a felvenni kívánt mikrohitel visszafizetéséért - készfizető kezességet vállaló természetes magánszemélynek ki kell töltenie.

Tájékoztató ingatlan adásvételi szerződéshezTájékoztató a konstrukció keretében megvásárolandó és egyben a mikrohitel fedezeteként felajánlott ingatlan adásvételi szerződéséhez. Tájékoztatónk az adásvételi szerződést szerkesztő és ellenjegyző ügyvédeknek nyújt segítséget.

Folyósítási és az elszámolási feltételek A dokumentum a Új Széchenyi Hitel Program keretében nyújtott mikrohitel folyósításának feltételeit, valamint az elszámolás menetét tartalmazza.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a mikrohitel törlesztések számításához A dokumentum segítséget nyújt meglévő ügyfeleinknek jobban megérteni a mikrohitel törlesztések számítását (napi kamatszámítás).

Megrendelő és díjszabás ingatlanforgalmi értékeléshezA kijelölt értékbecslőtől származó ingatlanforgalmi értékelés kizárólag a felépítménnyel rendelkező ingatlanok esetén szükséges.

MIKROHITEL KALKULÁTOR (ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAM)

Figyelem! A kalkulátorral kapott adatok csak tájékoztató jellegűek. A kondíciókért kérjük, tekintse meg az Új Széchenyi Hitel Program keretében nyújtott mikrohitel tájékoztatóját!
Új Széchenyi Terv keretében kiírt beruházási vállalkozói hitelek a Baranya Megyei Vállalkozói Központban (BMVK)

Európai Unió által finanszírozott beruházási vállalkozói hitelek a Baranya Megyei Vállalkozói Központban (BMVK)Az Új Széchenyi Hitel Program a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 4.1 keretén belül az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Új Széchenyi Hitel Program eredeti kiírását és termékleírását megtalálja a palyazat.gov.hu pályázati portálon, valamint az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. vonatkozó aloldalán.


A pdf dokumentumok megnyitásához Adobe Reader, vagy egyéb alternatív pdf olvasó szükséges. A doc és xls dokumentumok megnyitásához és szerkesztéséhez Microsoft Office, vagy LibreOffice programcsomagra van szüksége. Amennyiben nem rendelkezik a Microsoft termékével, kérjük, töltse le az ingyenesen elérhető LibreOffice irodai szoftvercsomagot!